Supermercat

SONY DSC

Autoservei CoAliment

Des dels inicis de l’empresa ens hem anat adaptant a la demanda que els clients i sobretot ciutadans de Torrelles han necessitat. La venda de queviures i xarcuteria és des dels inicis una de les nostres especialitats i a on hem fet un gran esforç per conservar una qualitat alta amb un preu competitiu.

El nostre servei de xarcuteria compren des de l’atenció especialitzada i assessorament de molts anys d’experiència a un embalatge i venda a granel com tota la vida per disminuir el impacte mediambiental del consum.

Elaborem les tradicionals botifarres artesanes de primera qualitat. Som un dels únics productors de botifarres artesanes i de qualitat que hi ha prop de Barcelona. Les matèries primeres d’alta qualitat i uns processos artesans i tradicionals fan d’un producte totalment únics i fins i tot podem considerar d’alta cuina, encara que a preus totalment normals i assequibles.

Un servei que seguim oferint i que ja potser fa uns 90 anys que fem és la possibilitat de coure les cassoles de rostits i menjars preparats al nostre forn on s’assoleix una cocció perfecte, combinació de temperatura, temps i saviesa.

La nostra bodega

A la nostra bodega podeu trobar una Gran selecció de Vins i Caves de Catalunya i d’Espanya.

Sobretot treballem amb els origens següents: DO Penedès, DO CAVA, DO Rioja, DO Priorat, DO Terra Alta, DO Montsant

SONY DSC
SONY DSC

Racó aliments ecològics i vegans

Hem fet un nou racó al supermercat per tenir permanentment una selecció de productes ecològics i vegans. Amb el temps anirem incrementant i variant la oferta segons el que desitgeu.

Fruites i verdures de temporada:

www.fruitsmontmany.es

També tenim una selecció de productes cuinats al buit de la firma Origen 100%: https://origen100x100.com

cookie
Aquesta web usa cookies per millorar l’experiència de la web. Tancant, accepteu les condicions d’ús.