historia

 

Cal Forneret és un forn de pa, pastisseria i xarcuteria que des de 1918 elabora i comercialitza productes de la més alta qualitat sempre cercant la tradició, l'artesania i els processos naturals.

Elaborem pa artesà com el Llonguet i pans ecològics o tradicionals del poble com ja és el pa de Frare de kilo.

A nivell de pastisseria el producte estrella són les Torretes, que són les galetes típiques de Torrelles. Avui dia, a més de la tradicional de mel, s'elaboren 11 classes diferents, de banyades amb xocolata, amb trossos d'ametlles, cafè, llimona, etc.
En el nostre supermercat tenim una gran varietat de productes artesans, ecològics i una seleccionada varietat de xarcuteria i embotits artesans de màxima qualitat.

Anant de fires

Durant els anys 80 en Miquel va dedicar un gran esforç a difondre els productes naturals i artesans arreu de Catalunya. Es va participar en numeroses fires d'artesania i mostres alimentàries com la de la Plaça del Rei de Barcelona, Fira de productes Catalans als Pyrénées d'Andorra, Fira de l'Alimentària de la Fira de Barcelona i obviament la Festa de la Cirera de Torrelles entre altres:

Al fons podeu observar l'actual president de Catalunya Artur Mas


Llegeix més...

Breu resum historic

Era a principis de segle, quan entre tremolors socials el menut Miquel Casas i Escala amb 13 anys, fill d' Olesa de Bonesvalls anà a Barcelona per aprendre a fer de forner.

museu del forneret a Ca la Cinta

 

Llegeix més...