quisom

 

Cal Forneret és un forn de pa, pastisseria i xarcuteria que des de 1918 elabora i comercialitza productes de la més alta qualitat sempre cercant la tradició, l'artesania i els processos naturals.

Elaborem pa artesà com el Llonguet i pans ecològics o tradicionals del poble com ja és el pa de Frare de kilo.

A nivell de pastisseria el producte estrella són les Torretes, que són les galetes típiques de Torrelles. Avui dia, a més de la tradicional de mel, s'elaboren 11 classes diferents, de banyades amb xocolata, amb trossos d'ametlles, cafè, llimona, etc.
En el nostre supermercat tenim una gran varietat de productes artesans, ecològics i una seleccionada varietat de xarcuteria i embotits artesans de màxima qualitat.

Breu resum historic

Era a principis de segle, quan entre tremolors socials el menut Miquel Casas i Escala amb 13 anys, fill d' Olesa de Bonesvalls anà a Barcelona per aprendre a fer de forner.

museu del forneret a Ca la Cinta

 

Llegeix més...

Anant de fires

Durant els anys 80 en Miquel va dedicar un gran esforç a difondre els productes naturals i artesans arreu de Catalunya. Es va participar en numeroses fires d'artesania i mostres alimentàries com la de la Plaça del Rei de Barcelona, Fira de productes Catalans als Pyrénées d'Andorra, Fira de l'Alimentària de la Fira de Barcelona i obviament la Festa de la Cirera de Torrelles entre altres:

Al fons podeu observar l'actual president de Catalunya Artur Mas


Llegeix més...

Objectius

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cal Forneret sempre ha estat un negoci familiar amb l'objectiu de donar als nostres clients productes i un servei de qualitat i al mateix temps poder viure del nostre treball amb respecte al nostre entorn i les nostres tradicions.

Com a exemple d'aquest binomi entre tradicions i alimentació han nescut productes estrella com les Torretes de Torrelles que són unes galetes en forma de Torre les quals simbolitzen l'antiga torre del Senyor o torre de defensa que hi havia a Torrelles.

Els nostres productes, majoritàtiament fets a mà per processos bastant ancestrals, tenen grans dots d'art. Hem defensat l'artesania com la cultura de fer productes diferents, únics i de forma que es cuidin tots els detalls per una millor experiència tant en degustació com en qualitat de salut i vida per part dels clients.

L'any 1988 vam engegar una innovadora associació de venda de productes artesans per catàleg nivell de Catalunya. Mostres del tríptic:

Pàgina 1 de 4